29 июл. 2010 г., 20:26

Не се влюбвай в сатър 

  Поэзия » Юмористическая
898 0 19

НЕ   СЕ   ВЛЮБВАЙ   В   САТЪР

 

                                      С много любов на В. и на всички несемейни жени на Христова възраст, които ще се разпознаят.

 

 

Той е хубав сатър! Тежък, остър и лъскав.

Екстра качество. Здрава направа.

За минути превръща прасето във мръвки,

а телето кебапчета става.

 

Той е честен сатър. Точен, стриктен, работен.

По цял ден не си вдига главата.

Храни своята челяд. Гледа свойте имоти.

Той си знае до сентим цената.

 

Но във този сатър ако влюбиш се страстно

и му пъхнеш сърце във ръцете,

че ще има вечеря за двама, е ясно,

а в менюто-сърце на филета!

 

За десерт ще преглъщаш мечти-баклавички,

сиропирани щедро със сълзи

и ще псува от кръста пак твойта душичка,

теб, жената в Христовата възраст!

 

Не се влюбвай в сатър!!!Не си тук да облажваш

мутрите на преситени псета!

Спри!!!Макар и сама, ти си ценна и важна!

Извини ме...Да...свърших с кафето.

 

 

© Петя Божилова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??