Не се връщай
Не се връщай никога назад.
Далече е, нали?
Не ще докосвам твоята ръка,
нищо, че от това боли.
Не се връщай никога назад,
пролетта стана есен,
падна слана в моята душа,
закапаха листа, повя се вятър шумен,
и стена като гълъбица в своята самота,
далече е, настъпва буря!
ЕПЙ гр. Ловеч
© Елена Йовевска Все права защищены