Не ще изчезнеш ти от мойта памет
Не ще изчезнеш ти от мойта памет,
в сърцето ми не ще угаснеш ти,
с каквито и усмивки да те мамят,
с каквито и надежди и мечти.
Ти нямаш време да се осъзнаеш,
а любовта предлага и лъжа.
По-леко е света да опознаеш,
отколкото човешката душа.
© Йоанна Манолова Все права защищены