31.10.2008 г., 22:30 ч.

Не ще изчезнеш ти от мойта памет 

  Поезия » Любовна
867 0 2

Не ще изчезнеш ти от мойта памет

 

Не ще изчезнеш ти от мойта памет,

в сърцето ми не ще угаснеш ти,

с каквито и усмивки да те мамят,

с каквито и надежди и мечти.

 

Ти нямаш време да се осъзнаеш,

а любовта предлага и лъжа.

По-леко е света да опознаеш,

отколкото човешката душа.

© Йоанна Манолова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Имаш доста голям потенциал за писане. Пиши! Но го давай по-ведро! живота е пред теб! Едно разочерование не бива да води до отчаяние!
  • Браво! Очарована съм!
Предложения
: ??:??