20 мая 2021 г., 23:29

Не си ли ти? 

  Поэзия » Любовная
728 0 1

                                        на  Пепи ❤

 

Не си ли ти
най-яркото желание
изречено наум в полунощ?
Поръчано за сбъдване!
Вдълбавано
в кората на дърво с вълшебна мощ...

Нашепвано в корона на глухарче и
предавно на вятъра
в завет,
превърнато от времето във  вяра,
че чакаш ме
там някъде напред...

Не си ли ти
от блянове и сънища
създаден за обичане и плам?
Жадуван!
Искан!
Чакан!
Сътворен!
И...

до моята врата пристигнал сам...

20.05.2021г.

© Магдалена Василева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??