15 апр. 2007 г., 18:12

не си мисли...... 

  Поэзия
586 0 2
С друга ти ме замени,
но щастлив дали си ти?
Това, което аз търпях,
дали тя ще изтърпи?

Не си мисли, че съм самотна,
не си мисли, че съм нещастна.
По-щастлива съм от теб дори,
не си мисли, че ще угасна.

Виждам те сега как страдаш,
виждам те сега как падаш,
но запомни, че ти беше този,
който с другата ме замени.

Всичко - знай - на този свят се връща,
мойте боки твои са сега,
ти със мен се подигра, и затова
мойта мъка тебе сполетя.

© Мария Тодорова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Добре дошла в сайта Мария!!!
    Хубави стихове,изпълнени с много искренни чуства!!!
    Поздрави и успех ...и само напред
  • Хубавичко е! 6
Предложения
: ??:??