23 февр. 2008 г., 16:12

Не си такъв, нали не си такъв? 

  Поэзия » Любовная
1455 1 25

Не си такъв,  нали не си такъв?

Нали не си лъжец, кажи ми?

Шепни сега, че искаш ме до смърт,

че утре ще е късно и непоправимо.

 

Ти само мой си, само мой,  нали?

На тези Дон Жуани не приличаш?

Така добър, и умен, и красив...

Обичаш ме, кажи, че ме обичаш...

 

За хиляди нещастници живях,

а после се отказвах да живея.

На участта си все се смях,

та да не може тя да ми се смее.

 

Не си безчувствен и безцветен ти.

Не виждаш като други в черно-бяло.

Не виждаш само пламнали гърди,

а дух и образ в младото ми тяло.

 

Аз вярвам в теб! Обичам те до болка!

Желаеш мен, не искаш само плът

(макар без мойта плът и да не можеш).

Не си такъв, о, не, не си такъв!

 

 

© Татяна Начкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??