5 июл. 2008 г., 20:57

Не сме ли всички бездомни? 

  Поэзия
675 0 2

 

Обратно в пътуване по мраморни пътеки...

Колко лесно може да се изгуби човек без любов!!!

Колко малък пред тъгата е всеки!

Колко богат е светът, а суров!

 

Обратно в пътуване от копнеж по светлината...

Има ли чувства, за всяко сърце изгодни?

Щом се смалява с дните душата...

Кажете: Не сме ли всички бездомни?

© Николина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??