5.07.2008 г., 20:57 ч.

Не сме ли всички бездомни? 

  Поезия
673 0 2

 

Обратно в пътуване по мраморни пътеки...

Колко лесно може да се изгуби човек без любов!!!

Колко малък пред тъгата е всеки!

Колко богат е светът, а суров!

 

Обратно в пътуване от копнеж по светлината...

Има ли чувства, за всяко сърце изгодни?

Щом се смалява с дните душата...

Кажете: Не сме ли всички бездомни?

© Николина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??