Обратно в пътуване по мраморни пътеки...
Колко лесно може да се изгуби човек без любов!!!
Колко малък пред тъгата е всеки!
Колко богат е светът, а суров!
Обратно в пътуване от копнеж по светлината...
Има ли чувства, за всяко сърце изгодни?
Щом се смалява с дните душата...
Кажете: Не сме ли всички бездомни?
© Николина All rights reserved.