4 июл. 2008 г., 15:51

Не спирай сега! 

  Поэзия » Любовная
666 0 13
                                                                                               За новото начало...



Спри!
Разкъса ми сърцето.
Вземи конец и игла.
Знам.
Живее в теб детето.
Но не съм родена,
да бъда сама.
Много.
Преди тебе опитаха
да счупят тази любов.
Но само късмета
си подритваха
да бъдат с обична жена.

Спри!
Не съм виновна.
Ще накажем страстта.
Тя ни причини тревоги,
изкушавайки ни така.
Но знаеш ли...
Недей да спираш!
В тебе откривам любовта.
Ти и тя ме поддържате жива,
затова... не спирай сега.

© Ванина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??