12 дек. 2017 г., 12:51

Не спиш до мен 

  Поэзия » Другая
262 0 0

Бягам от теб – подреждам себе си.

Бягам от себе си – търся те.

Скривам се под завивките – покрива ме съня.

Не позволявам – ритам, мисля, спомням, страдам.

Унасям се и будя – къде съм.

Не спиш до мен!

 

© Асен Все права защищены

11,12,2017 г

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??