12.12.2017 г., 12:51 ч.

Не спиш до мен 

  Поезия » Друга
258 0 0

Бягам от теб – подреждам себе си.

Бягам от себе си – търся те.

Скривам се под завивките – покрива ме съня.

Не позволявам – ритам, мисля, спомням, страдам.

Унасям се и будя – къде съм.

Не спиш до мен!

 

© Асен Всички права запазени

11,12,2017 г

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??