Dec 12, 2017, 12:51 PM

Не спиш до мен 

  Poetry » Other
260 0 0

Бягам от теб – подреждам себе си.

Бягам от себе си – търся те.

Скривам се под завивките – покрива ме съня.

Не позволявам – ритам, мисля, спомням, страдам.

Унасям се и будя – къде съм.

Не спиш до мен!

 

© Асен All rights reserved.

11,12,2017 г

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??