9 авг. 2006 г., 22:47

Не съжелявам 

  Поэзия
655 0 3
....И не съжелявам.
Бях със него, да!
Онзи ден, в леглото
му...
Докосвах го...
Целувах го...
До себе си притисках го...
Негодна ли съм,
грешна ли съм,
че него искам?
Не съжалих и когато
другия погледнах,
не се засрамих,
че в едно легло със
него съм била.
И вината в мен
не проговори...

© Кристина Славова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??