Помня нощите ни... вълшебни и диви...
пълни с безумие... с нежност и зов...
Помня как... любеше ме мълчаливо...
но, очите ти издайно... крещяха от любов...
Помня как... устните ти ме изпиваха...
а ръцете ти жадни... подивели от страст...
във тялото ми тръпнещо... се впиваха...
от ласките ти мъжки... избликвах в екстаз...
----------------------------------------------
Тръпна... подлудяваш ме дълго и властно...
бавно и сладостно... в мене проникваш...
Извивам се цяла... О, Боже, прекрасно...
от страст и полуда... неволно извиквам...
Люби ме безумно, неистово... диво...
побъркай ме страшно... за още да моля...
Не спирай, люби ме... не съм ли красива -
и страстна, и нежна... първична и гола...© Вяра Енева Все права защищены