14.09.2008 г., 12:24 ч.

Не съм ли красива 

  Поезия » Еротична
1146 0 8

Помня нощите ни... вълшебни и диви...

пълни с безумие... с нежност и зов...

Помня как... любеше ме мълчаливо...

но, очите ти издайно... крещяха от любов...

Помня как... устните ти ме изпиваха...

а ръцете ти жадни... подивели от страст...

във тялото ми тръпнещо... се впиваха...

от ласките ти мъжки... избликвах в екстаз...

----------------------------------------------

Тръпна... подлудяваш ме дълго и властно...

бавно и сладостно... в мене проникваш...

Извивам се цяла... О, Боже, прекрасно...

от страст и полуда... неволно извиквам...

Люби ме безумно, неистово... диво...

побъркай ме страшно... за още да моля...

Не спирай, люби ме... не съм ли красива -

            и страстна, и нежна... първична и гола...

© Вяра Енева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??