Не съм от тук и съм за малко
Веднъж ми каза спри и погледни в очите ми!
Душата в тях се отразява.
Веднъж ми каза спри и чуй сърцето ми!
Твоето сърце е с моето в едно туптяло.
Веднъж ми каза спри и погледни лицето ми!
Втори път не ще да видиш тези две очи.
Не съм от тук и съм за малко.
Дойдох само, за да те видя,
защото ще е жалко
любовта на живота си да подмина.
Не съм от тук,
моята спирка вече е друга.
За малко спрях и за малко те обичах.
Ще те обичам и когато си отида -
нека друга да се влюби в твоята усмивка,
аз вече бях щастлива.
© Соня Все права защищены