16 янв. 2015 г., 20:18  

Не съм познат 

  Поэзия » Другая
255 0 0

 

Не съм познат

Не съм познат, не съм прочетен!
Но аз не страдам от това...
Аз пишех не да бъда четен...
Да ви омайвам със слова!

Но туй което до днес правя,
бе Истината  да  оставя!
Остане ли след мен - добре!
Без стойност ли е - да умре!

Аз искам искрено да  кажа,
самият аз не съм пророк!
И нося не един порок...
И искам туй да ви  докажа!?

Аз мойте мисли за света,
опитвам се да  почета!

© Христо Славов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??