20 июн. 2007 г., 22:14

Не съм такава! 

  Поэзия » Другая
1821 1 22
Не е за продан, скъпи, любовта ми.
Не ми размахвай сметки и банкноти.
Не знаеш ли, че кипва се кръвта ми,
завъртам се на бързи обороти.
Нали се сещаш банковите сметки
къде, бих казала ти, да ги скриеш?
Сега - да видя твоите подметки
и най-добре - камшика да си биеш!
Ужасна ли съм? Нека съм такава!
Вулгарна ли съм? Че какво ти пука?
Не се купувам и не се продавам.
Вратата сбъркал си - на друга чукай.
На моята виси една табела
и там ще бъде, скъпи - до живот:
"Любов да даваш - не е нужна смелост.
Почукай, щом готов си за любов!"

© Мая Попова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??