25 февр. 2021 г., 20:48

Не съм забравил моята любима ( дует ) 

  Поэзия » Любовная, Строгие формы
326 0 7

Contessa ( Светла Асенова ) и Agferdousi65 ( Асенчо Грудев )

 

С: Тъгата ми в такава нощ не сглъхва,

     над мен не падат думи, а звезди!

     Мълчиш... Убиваш ме... Така боли,

     а вън припрян Южняк отново лъхва!

 

А: В очакване горещо, знам, си ти!

    Една огромна планина делù

    телата ни, но обич вяра вдъхва

    и рицарят на кон към теб лети!

 

   Почакай още малко, потърпи,

   че конят ми, нали, не е Пегас!

   При теб ще бъда в полунощен час!

 

  Усещам болката ти, не скърби!

  Не съм забравил моята любима

  и бързам - радост в тебе за да има!

 

  И ето ме... зов искрено тръби!

  Пред портите съм аз на твоя замък!

  Ела и отвори ми ти със пламък!

© Асенчо Грудев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??