Не те диря
Не тръпна.
Не чакам.
Не искам.
За какво ми е?
Защо да те срещам?
Безплътен образ на хорските,
прози. Не идвай!
Спомен да бе - при теб да се връщам,
сладост нетрайна - пак да те искам,
липса парлива - поне да те чувствам.
Не си - ни потребност, ни нужда...
И защо да те търся - нечий
копнеж върху бяла хартия.
Любов, не идвай! Аз не те диря!
© Анелия Драгиева Все права защищены