11 янв. 2006 г., 20:23

НЕ ТЕ ОБИЧАМ 

  Поэзия
907 1 2
Сърцето ми е толкова студено,
не горят вече същите искри,
за любовта ти аз не съм достойна,
моля те на друга я дари.
Сърцето ми от студ се е сковало,
не топли твоето както преди.
И ти го чувстваш,но се страхуваш да ме няма,
привикнал си към мен,макар да те боли,
но този болка не познаваш,
не си ранявал никога,нали?
Страхуваш ли се от болката, кажи.
И любовта е болка,
страхувал си се да се влюбиш ти,
но аз ти пожелавам своята любов с някого да споделиш.
Дано намериш истинската обич,
онази вечната любов,
онова чувство-да се влюбиш,
да не знаеш кой си и защо.
Нека нещо да осмисля живота ти,
нека винаги бъдеш щастлив.
И нека да обичаш,както аз сега обичам,но друг,
не се привързвай,а обичай,
защото нищо друго няма смисъл.

© Ангелчето Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??