15 февр. 2017 г., 16:07

Не те обичам 

  Поэзия » Любовная
322 0 0

Болката и тъгата

останаха далече.

От теб не очаквам нищо

и не те обичам вече.

Само не разбирам,

защо стъпките ти чувам.

И когато се събудя

искам пак да те целувам.

По пътя щом се спъна,

опора в твоята ръка

скам да намирам.

Твоето лице защо съзирам

в тълпата отсреща.

И мигом ме облива

радостна вълна гореща.

Та нали миналото

остана далече

и най-важното, че знам.

Аз не те обичам вече.

© Лиляна Стаматова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??