15.02.2017 г., 16:07 ч.

Не те обичам 

  Поезия » Любовна
316 0 0

Болката и тъгата

останаха далече.

От теб не очаквам нищо

и не те обичам вече.

Само не разбирам,

защо стъпките ти чувам.

И когато се събудя

искам пак да те целувам.

По пътя щом се спъна,

опора в твоята ръка

скам да намирам.

Твоето лице защо съзирам

в тълпата отсреща.

И мигом ме облива

радостна вълна гореща.

Та нали миналото

остана далече

и най-важното, че знам.

Аз не те обичам вече.

© Лиляна Стаматова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??