Не те виня, че моя свят обрече
на болка и на вечна самота...
Не те виня за мъката ми вечер,
която ме изгаря във нощта.
Не те виня за думите жестоки,
че не е твоя сила нежността,
че аз изгарях в чуствата дълбоки,
а в теб остана само пепелта.
Аз себе си виня, че бях до тебе,
в очите ми не срещна любовта.
Виня се за изгубеното време,
за празните надежди след това...
Сега щастлив бъди! НЕ СЕ ЗАВРЪЩАЙ!
Че друг е твоят път... От там тръгни.
Не те виня! НАЗАД НЕ СЕ ОБРЪЩАЙ,
че моят тъжен свят не сподели.
© Красимира Касабова Все права защищены
много, много ми хареса...с обич, Красимира.