Не тъгувай
Тъжна ще си, зная аз,
весело си бе при нас,
ти зад щанда,
аз до него,
но ни беше някак леко,
на душата, на сърцето,
на ума и на мезето.
Но раздялата не може
никак да ни разтревожи,
че приателството зная
е приятелство - до края!
© Вал Герх Все права защищены