Тази нощ ще се превърна във луна,
през прозореца ще вляза, за да те опия,
с лунно вино и целувки на жена,
ще ти подаря магия.
Ще бъда приказно добра,
ти само спи, не се събуждай,
в сърцето си луната прегърни
и нежно, дълго я целувай.
Тази нощ, в сън ще ти призная,
аз още те обичам и те желая...
но не се събуждай, недей,
да не се загубя във безкрая.
Обичай ме само, не убивай луната
и не искай от мен да съм друга,
аз нощем ще идвам в съня ти,
не ме превръщай във съпруга.
*** *** ***
© Дора Трифонова Все права защищены
Приятна неделя!