14 июл. 2011 г., 22:20

Не унивай... 

  Поэзия » Любовная
576 0 1

                                                          Не унивай...

Не унивай ти сега,
а помни, че по-щастлив ще си
в мига, щом нова зърнеш ти,
но за мене, моля, забрави!
Шансове безброй дарявах ти със две ръце,
а ти възползва ли се - НЕ! 

© Кали Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??