27 авг. 2007 г., 15:13

Не усещаш ли? 

  Поэзия
598 0 4

Не усещаш ли...

 

Ще се скрием. Обещавам.

И от вятъра ще се спасим.

Да, и аз също ще внимавам

искрата да не угасим.

 

Думите не ще са нужни...

Ще бъдем само ти и аз

по местата невъзможни...

Без време и без час!

 

И сезони ще се сменят.

А Времената ще летят.

Но местата ще променям.

И пак бури ще ни връхлетят.

 

Но ти не бой се! Аз те пазя.

И знам, че ме обичаш.

Оф, дано не те намразя,

че от всичко се отричаш,

 

За да бъдеш с мен сега.

***

 

Не усещаш ли тъга...

© Християн Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??