обърна се
безока тъга
потърси коледен пост
за пречистване -
изтрити белези на тихо обичане -
вик до пресипване
събори
изгубен образ
спомни си дългото обичане
на есента
празните гнезда с малко сиви пера
спомни си
как валяха знаците на обич
от безлюбовни дни и нощи
чу ли
тихия вопъл на самотата
измамна реалност -
игра
след дългото разсъмване...
спомняй смеха
в малкото джобче събран
и...
не влизай тук...
зимно е...
© Дима Все права защищены