30 авг. 2007 г., 11:28

Не вярваш 

  Поэзия
634 0 2
Не ! Не мога! Спирам да се боря!
Омръзна ми да бъда от другата страна,
омръзна ми да бъда лоша,
омръзна ми да се виня.
Ето, ръката си протягам
и те моля, приеми я с добро.
От мен изчезна вече  всичко зло.
Обичам те! Не вярваш?
Не можеш да преглътнеш гордостта.

 

© Виктория Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??