2 янв. 2019 г., 10:23

Не забравяй 

  Поэзия
187 0 1

не забравяй
да си тръгнеш от мен
там те чака жена ти
и дъхът ти
като вятър студен
ще разклати
леко струните
на сърцето ми
казвайки й 
обичам те

 

не се сещай за мен
когато събличаш
и когато 
се любиш със нея
и когато до нея 
заспиваш
уморен

 

когато до нея
не до мен

 

не забравяй

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??