7 мар. 2007 г., 18:53

Не заслужаваш 

  Поэзия
702 0 1
Колко тичах след теб, колко страдах,
та това бе мъка, бе жажда, бе искрен зов,
но се уверих само в едно,
ти не разбираш от любов!

Познах прекрасни жени,
някои красиви, други с по-ценни качества,
но нямаше в никоя нещо така отблъскващо, както гордостта ти,
поддаваща се на низки глезотии и ласкателства...

Бе единствена, която желаех злобно,
докато се възхищавах и радвах всички други,
остави, дори от това не разбра, било е напразно,
ти други, сухи души, като твоята дири...

© Любовник Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Всички дни са на жените, нито без подарък ще ги оставим, нито без цвете и през останалите...
Предложения
: ??:??