Не зная
Какъв ще е утре денят?
Не зная
колко и дали ще ми липсваш.
Що е това нещо мъгла?
Не зная,
когато слънце срещне дъжда,
винаги ли се ражда дъга?
Не зная
дали изпитваш сладка тъга
винаги, щом е така красиво.
Но зная,
под дъжда небето не е сиво,
той докосва, в теб попива
и зная -
с огън той не се изтрива.
...
Вали слънце.
Дъжд го гали със лъчи...
...
© Мирела Шопова Все права защищены