Jul 13, 2011, 11:52 PM  

Не зная 

  Poetry » Love
686 0 0


Не зная


Какъв ще е утре денят?

Не зная

                    колко и дали ще ми липсваш.                    


Що е това нещо мъгла?

Не зная,

когато слънце срещне дъжда,


винаги ли се ражда дъга?

Не зная

дали изпитваш сладка тъга


винаги, щом е така красиво.

Но зная,

под дъжда небето не е сиво,


той докосва, в теб попива

и зная -

с огън той не се изтрива.


...

Вали слънце.

Дъжд го гали със лъчи...

...

 

© Мирела Шопова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??