5 июн. 2006 г., 22:58

Небе,... 

  Поэзия
611 0 2
Небе, измъчват ме неволи страшни;
Небе, почакай да пострадам още малко;
Небе, тогаз ще се отърся от мъглата на жестокостта;
Небе, тогава ще прогледна за нощта...

© Лилия Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??