Jun 5, 2006, 10:58 PM

Небе,... 

  Poetry
612 0 2
Небе, измъчват ме неволи страшни;
Небе, почакай да пострадам още малко;
Небе, тогаз ще се отърся от мъглата на жестокостта;
Небе, тогава ще прогледна за нощта...

© Лилия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??