5 июл. 2021 г., 22:49

Небето над Сопот 

  Поэзия
275 0 0

Небето е надвесило гърди,
готови да изскочат изпод облак,
със който някой кротко го зави,
преди да го напусне в тайна доба,

след като в кървав залезен чаршаф
го люби като млад войник през отпуска.

Небето дири своя непознат,
надвесило гърдите си над Сопот.

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??