Jul 5, 2021, 10:49 PM

Небето над Сопот 

  Poetry
276 0 0

Небето е надвесило гърди,
готови да изскочат изпод облак,
със който някой кротко го зави,
преди да го напусне в тайна доба,

след като в кървав залезен чаршаф
го люби като млад войник през отпуска.

Небето дири своя непознат,
надвесило гърдите си над Сопот.

© Павлина Гатева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??