11 сент. 2008 г., 11:37

Нечакана 

  Поэзия » Любовная
731 0 10

 

 

Добре ми е в твоето сърце,

широко е, и топло, и удобно...

Помислих си, че вече е късмет

за мен да бъде истински свободно!

 

Не ме отпращай, скитах много!

Премръзнала съм, искам топлина...

Лютят очите ми греховно

от взиране да срещнат Любовта!

 

Не съм за дълго, ще отседна само,

посрещни ме като чакан гост!

До теб да седна, нужно ми е рамо -

а другото е натежал въпрос!

 

 

 

 

 

 

© Неделина Кабаиванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??