Боли ме от човеците,
които злото в себе си допускат,
които газят и забравят клетвите
и заповеди Божии пропускат!
Боли ме от техните изгубени души,
които бавно се смаляват и вредят.
Те със сигурност по-големи са били,
точно във мига преди да се родят.
Боли ме от човешките злини,
които в нечовеци ни превръщат!
Светът от тях така кърви,
че раните му с греховете се прегръщат!
© Галина Кръстева Все права защищены