28 янв. 2012 г., 12:35

Недей да падаш духом никога 

  Поэзия
525 0 2

Недей да падаш духом никога,

бъди непоклатим като скала,

животът не е детска приказка -

навярно си разбрал това.

 

Пътищата винаги са стръмни,

розите са винаги с бодли

и винаги все нявга ще се стъмни,

и душата малко ще кърви.

 

Не се предавай, раните зарастват

и остават белезите само.

А парчетата сами си се напасват

все някога - късно или рано.

 

Илияна Дадарова

 

 

 

© Или Дадарова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??