13 нояб. 2010 г., 10:21

Недей или... 

  Поэзия » Любовная
569 0 4

Не ми го казвай. Моля те, недей!
Не зная как ще преживея
да зная, че обичаш мен
и да заспиваш нощем до нея.

Кажи ми го! Кажи, че ме обичаш
и нека над всичко това да заблести.
Любовта не трябва да се отрича,
дори да прави грешни нечии души.

Не ме разплаквай с хипотетични думи,
че ако беше сам, би искал само мен.
Аз цял живот ухая на чужди парфюми,
но моя мирис остава несподелен.

Разплачи ме! За всичко разкажи ми,
за всичко, което не ще имаме.
В своя кладенец потопи ме и недей вади ме.
Вземи ми всичко. Аз не искам да взимам.

Не ми оставяй частици от душата си.
Каквото докосна, нека остане твое.
Събери от мен всеки твой остатък,
който може за теб да ми напомня.

Дай ми всичко. И моето, и нейното,
да не остане нещо недоусетено.
Издълбай ме в себе си по-дълбоко от времето.
Сега е късно, но някой ден навреме ще се срещнем.

13.07.2009г.
гр. Плая Дел Инглес


When it's love you just know it.

© Събина Брайчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??