29 окт. 2008 г., 14:29

Недей крещя!!! 

  Поэзия
754 0 10
 

Недей крещя!!!

 

 

 

От викове

безпомощни

замаян съм,

главата ме боли.

Среднощно

ме терзаят

чужди писъци,

уви!

Някоя

пак крещи,

но едва ли я  боли!

Съседа се прибрал!!!

Едва ли вече

някой не е разбрал?

Радост има

в техния креват.

Пискат, викат,

едва ли е преврат?!

Но защо да страдам

аз бе, брат!

На работа съм рано

в зори!

Недей крещя!!!

Едва ли я боли!?

Моля Ви!!!

Оставете ме

да поспя,

поне час до зори!!!

Заспи!

Заспи!

Заспи!

 

© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??