21 июн. 2015 г., 20:24

Недей ме пита 

  Поэзия » Любовная
463 0 0

Недей ме пита имам ли любим,

нима не знаеш как боли от самотата,

как минават дните, като в сън

и колко страсти грешни

дебнат в тишината.

 

И оплитам се сама

в илюзии лъжовни,

и потъвам в тъмнина

от грехове вековни,

жадувайки за светлина

и мигове любовни,

на крилете ангелски да полетя,

да разкъсам земните окови!!

 

 

© Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??