30 янв. 2007 г., 23:16

Недей ревнува 

  Поэзия
603 0 5

Недей ревнува!
Какво ми даде той?
Малко топлина,но никакъв покой.
Недей ревнува!
Той е нищо пред теб.
А ти си най-прекрасният човек.
Недей ревнува!
От неговите целувки.
Те изстинаха,а сега топлят твойте милувки.
Недей ревнува!
От неговият глас.
Сега само теб чувам и ти държиш ме във власт.
Недей ревнува!
От избелели снимки.
Сега те са за мен като картинки.
Недей ревнува!
От неговото тяло.
Твоето е стройно и ме възбужда изцяло.
Недей ревнува!
От неговото име.
То е в прахта,а ти подлуди ме.
Недей ревнува!
От коварните му очи.
Твойте са по-чисти и от детски сълзи.
Недей ревнува!
От неговите ръце.
Те не ме галят-изстина моето сърце.
Недей ревнува!
От неговите устни.
Забравила съм вкуса им,а твойте са чудни.
Недей ревнува!
От неговите думи.
Произнасяни лъжи,изтрити вече с гуми.
Недей ревнува!
Той е нищо.
А ти напротив-
ти си всичко!

© Ванина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??