Недописан стих
Аз създавам в мен оня стих,
който ти ми диктуваш без думи...
Между две вдишвания и вятър тих
разтварям петопръстия и струни...
И не зная как да разкажа
за топлото бликнало чувство...
Искам на целия свят да покажа!
Нехая съвсем за изкуството...
© Павлина Петрова Все права защищены