4 мая 2013 г., 13:49

Недоразумение 

  Поэзия » Другая
433 0 0

Прекрасен дом! Прекрасни хора!

Изтънчени картини и слънчеви лъчи...

А там, забравена във хола,

тяхната любов, сгушена във ъгъла мълчи.

Той - преуспял, красив и властен...

Тя - прекрасна в свойта суета,

стоят във хола безучастно,

потънали във лична самота.

Лъчите слънчеви играят

в ъгъла на любовта...

А двамата самотници нехаят!

И двамата за щастие мечтаят!

© Маргарита Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??