Учеха ме да вървя напред.
Без заобикалки.
Не ми обясниха, че в житейския ред
има завойчета малки.
Аз не умея да вървя на криво.
Нямам приспособления да завивам!
Щом се опитам - катастрофирам!
Осъзнавам това и се нервирам!
В днешно време няма прави посоки! Всичко е завои.
© Маргарита Ангелова Все права защищены